Hull

Dette er den beste haglepatronen på markedet!

Helt siden 1947 har Hull Cartridge Company hatt rykte på seg for å fremstille de beste haglepatronene som er å få i dag. Hulls forskere og produktutviklere har som mål å overgå kundenes forventninger i et marked som er i konstant forandring. Hull bruker den mest moderne teknologien for å gi alle sine patroner uovertruffen ytelse.

Enhver patron må gjennom grundige utprøvinger i felten før den slippes på markedet. Svært strenge krav til både materialer og selve produksjonen sikrer førsteklasses kvalitet. Hver eneste egenskap ved patronen blir testet og målt – tenningstid, utgangshastighet, trykk, tid ut av løpet, hastighet ved ulike avstander og selvfølgelig skuddbildet. Alle disse faktorene blir nøye overvåket for å sikre skytteren den beste patronen til alle forhold.

Både Holland & Holland og Purdey, kjent som leverandører av noen av verdens fineste våpen, selger haglepatroner i sitt navn, og disse er selvfølgelig produsert av Hull.

Alle patroner selges i pakker á 25 skudd! Velg antall skudd som går opp med antall pakker. En kartong inneholder 250 skudd.