Kongelagsserien!

 

HAGLESKYTING.no har i samarbeid med selveste Kongelaget og Hull Cartridge Company laget en patronserie for alle skyttere i Norge. Serien er basert på den legendariske kvalitetspatronen Sovereign Extended Range, 28 gram, og har fått samlenavnet Kongelaget. Den består av tre ulike haglstørrelser, kalt Prins Pulver No.8, Kong Knus No.7 1/2 og Lord Langhold No.7. 

Prins Pulver Sovereign No. 8, er ment for korte til normale hold opp til 40 meter, avhengig av duetype og presentasjon.

Kong Knus Sovereign No. 7 ½ er en glimrende all-round-patron til alle hold. For skytteren som bare vil bruke én patron er dette det opplagte valget.

Lord Langhold Sovereign No. 7 er beregnet på normale til lange hold, glimrende til Fitasc, engelsk sporting, rabbit-duer og krevende kantduer. 

HAGLESKYTING.no har gjennom mange år foretatt testskytinger av nettopp Sovereign-patronen, og har sjelden sett en patron som gir så jevne og gode treffbilder som denne, uansett hagletype og choke. Sovereign-serien har en utgangshastighet på hele 457 m/s, mens rekylen fortsatt er moderat. De ulike patronene er fargekodet, slik at det skal være enkelt for skytteren å se forskjell når det koker i hodet under en finaleskyting. De kommer selvsagt i esker spesialdesignet til Kongelaget.

Patronserien er det ypperste man kan skyte med i konkurranser, men selvfølgelig også på trening. Dette er patronen for skytteren som vet at hver eneste due teller. Benytt anledningen til å sikre deg allerede nå de beste resultatene du kan oppnå på banen i 2019!